WELCOME TO PREOPTION

ELKONSTRUKTÖR - ALIMAK

Uppladdat av Wikan Personal AB för 33 dagar sedan


  Jobbtitel ELKONSTRUKTÖR - ALIMAK
  Bransch Teknik & Ingenjör
  Län Västerbotten
  Omfattning Heltid
  Sista datum 13/09/2020
  Ort Skellefteå

Jobbeskrivning


Nu söker vi dig som vill utvecklas i rollen som elkonstruktör hos oss på Alimak.

Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas, där du kan växa som individ. Om du vill tillhöra ett expansivt, världsledande företag som tillverkar hissar för bygg- och industrisektorn ska du söka arbete hos oss! Vi söker nu till avdelningen för specialorder industrihissar i Skellefteå en ambitiös ingenjör inom elkonstruktion som vill vara en del i vår framgång.

OM FÖRETAGET
Alimak Group är en marknadsledande koncern inom vertikala transportlösningar för bygg- och industrisektorn med ett starkt fokus att förbättra kundens säkerhet, produktivitet och lönsamhet.

Koncernen har varit en pionjär och ledande inom branschen för kuggstångsdrivna hissar och arbetsplattformar i 70 år. Alimak har ett brett och konkurrenskraftigt produktprogram av vertikala transportlösningar som hissar, plattformar, servicehissar och lösningar för fasadunderhåll (BMU-enheter). Produktutbudet består av standardiserade och kundspecifika lösningar anpassade för olika kundbehov och marknadssegment. Alimak Group bedriver försäljning i mer än 100 länder.


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som elkonstruktör kommer du att arbeta i utvecklande projekt med konstruktion av elsystem till kuggstångshissar och linhissar. I tjänsten kommer du att jobba med specialanpassning av elsystem till kundorder, uppgraderingar av befintliga hissar och specialprojekt. Arbetet innehåller traditionell elkonstruktion samt praktiska inslag som provning och utvärdering av komponenter samt tekniska lösningar.

Resor i tjänsten förekommer.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER
Vi söker dig som är utbildad elkraftingenjör eller automationsingenjör, alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper via arbetslivserfarenhet. Du har kunskap inom elkraft, el-konstruktion, ellära samt elektriska komponenter och utrustningar. Arbetet förutsätter att du har goda IT-kunskaper och det är meriterade om du har erfarenhet av arbete i AutoCAD eller liknande system. Kunskaper inom ATEX och andra normer för explosionsklassad utrustning är också meriterande. Att kunna uttrycka sig väl i både tal och skrift vad gäller svenska och engelska är ett krav.

Arbetet kräver att du har hög kvalitetsmedvetenhet, att du är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Det är viktigt att du är kreativ, kommer med idéer och nya angreppsätt.

Egenskaper som god samarbetsförmåga är avgörande. Du bör vara självgående och driva ditt arbete framåt samt ha intresse och vilja att kontinuerligt arbeta med verksamhetsutveckling.

INFORMATION OCH KONTAKT
Vill du veta mer? Kontakta gruppchef Erik Nordfelth för mer information på telefon 070-297 81 68. Unionen; Stig Boman, telefon 0910-871 07. Sveriges ingenjörer; Dennis Johansson, telefon 0910-871 72.

I denna rekrytering samarbetar Alimak med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, senast 13 september. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Anna Petterström, e-post: anna@wikan.se

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten. Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Erbjudande

Vi söker talanger som trivs i en tillvaro där problemlösning och samarbete går hand i hand. Vi behöver människor som vill bidra, påverka och göra skillnad där vi tillgodoser våra kunders behov med målsättningen att överträffa deras förväntningar. Som anställd på Alimak blir du en viktig del i en gemenskap där teknikintresset delas, där du kan växa som individ. Utöver detta erbjuder vi även bland annat:

- Möjlighet till flexibla arbetstider
- Ersättning vid kostnad för tandvård
- Ersättning vid kostnad för massage
- Ersättning vid kostnad för träningskort
- Tillgång till eget gym på arbetsplatsen
- Tillgång till sjukgymnast, läkare, psykolog, mm via företagshälsovård
- Tillgång till företagets idrottsförening Alimak IF, med olika aktivitetssektioner som samordnar träffar inom fotboll, hockey, golf, cykling, mm.
- Rabatterade hockeybiljetter
- Tillgång till fjällstuga
- Avdelningsaktiviteter där företaget bidrar med personalpeng

Om Skellefteå
Skellefteå är Norrlands och Sveriges till ytan största kustkommun och en plats med ovanligt bra förutsättningar för att väcka nya tankar, förverkliga drömmar och välja sin egen väg. Med omväxlande årstider, rika naturtillgångar, korta avstånd och en starkt rotad kultur av kreativitet, entreprenörskap och jämlika möten skapar vi tid och utrymme att växa genom det kanske allra mest värdefulla: våra egna och varandras idéer.

OM WIKAN PERSONAL
Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

    Översikt

  • Bransch

    Teknik & Ingenjör
  • Krav

    Gymnasieutbildning