WELCOME TO PREOPTION

 • Företag
  Wikan Personal AB
 • Företagsbransch
  Data & IT Ekonomi/administration Event & Underhållning Fordon Försäljning Hotell/resor Hälsa & Vård Industri & anläggning Reklam, Marknad & Kommunikation Rekrytering & bemanning Teknik & Ingenjör
 • Adress
  Stationsgatan 1A, 931 31 Skellefteå
 • Län
  Västerbotten
 • Ort
  Skellefteå
 • Telefon
  0910 77 09 80

Wikan Personal AB

Bevaka företagets jobb

Villkoren

Wikan Personal i Skellefteå är ditt personliga och lokala bemannings- och rekryteringsföretag. Vår verksamhet bygger på den lokala närvaron för att tillgodose bra service för dig och för våra anställda. I Skellefteå ligger Wikan Personals nordligaste kontor. Ni hittar oss centralt i den vackra stadskärnan. Skellefteå är vida känt för sitt lokala entreprenörskap. Därför finns vi mitt i företagarbygden för att hjälpa Skellefteåföretagen med deras behov av kompetent personal, både i form av inhyrning som rena rekryteringar.

UTVECKLINGSINGENJÖR INOM MASKINKONSTRUKTION - ALIMAK

Wikan Personal AB Skellefteå, Västerbotten

Heltid Sista datum: 2020-09-13

ELKONSTRUKTÖR - ALIMAK

Wikan Personal AB Skellefteå, Västerbotten

Heltid Sista datum: 2020-09-13


Dela på:

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.